Derfor skal du vælge et læringstårn i træ til hjemmet

Der sker mange ting, når børn vokser op. Indlæringskurven er stejl, og der bliver lyttet, holdt øje med, følt og mærket. Sanserne er i den grad den bedste vej til erfaringer. Læringstårne er den perfekte løsning, når børn skal have mulighed med et redskab, der er fremstillet af kvalitetstræ. Når et redskab som dette er fremstillet af træ, betyder det, at det er enormt holdbart. Redskaber skal kunne holde til noget, når det skal håndteres af børn. Derfor er det sikre valg at vælge læringstårne i træ

Når et barn skal være mere selvstændigt er et læringstårn en god løsning

Fælles for de fleste børn er, at de gerne vil selv. De er små selvstændige individer – også mere end de selv tror og evner. De har brug for støtte, og den bedste støtte, man kan give, er den, hvor de bliver støttet på egen hånd, så deres oplevelse af deres selvstændighed trives. Et læringstårn i træ er designet til at være sikkert og støttende. Dette er med til at give barnet mulighed for at være mere uafhængig uden behov for at få hjælp. Det er desuden en god måde at tilgodese barnets behov på. De kan selv anvende- og rykke rundt på læringstårnet, som de har lyst, og derved selv give udtryk for, når de gerne vil være med ved bordet.

Leg og læring for børn

At lege og lære samtidig er to ting, der sker helt automatisk for små børn. At lære ved at lege er en helt naturlig måde at indhente erfaring på. Læringstårne i træ er fremstillet ud fra netop dette formål og disse principper. Med et læringstårn har børn mulighed for at udforske ved hjælp af sensoriske oplevelser. Dette hjælper barnet med at udvikle motoriske evner og færdigheder. Det er desuden med til at stimulere deres fantasi, og alt dette foregår helt naturligt af sig selv, mens barnet har en fest med at lege.

Den høje kvalitet af børnemøbler fra Wood To You

Der findes en verden af forskellige børnemøbler. Hos den danske forhandler Wood To You finder du et stort udvalg af smukke børnemøbler fremstillet af træ i høj og holdbar kvalitet. Du kan eksempelvis få stole, borde, sengeborde, kommoder, taburetter, opbevaringskasser og naturligvis læringstårne til børn – alt er fremstillet i højkvalitets træ. Du kan være sikker på, at børnemøblerne fra Wood To You holder til at blive håndteret af børn – det er netop med dette formål, at de er blevet skabt.

Praktiske og anvendelige læringstårne

Børn kan eksempelvis anvende et læringstårn som bord med en tilhørende indbygget stol. Hvis barnet har behov for at lave andre aktiviteter ved eksempelvis et bord, er det muligt at slå læringstårnet op, så det i stedet bliver en køkkenstol, de kan stå på. Designet på et læringstårn er typisk også udformet på en legende måde, eksempelvis som en bil med hjul, så barnet kan forestille sig at køre i en bil, når de sidder ved bordet. Et læringstårn har altså til formål at prikke til barnets fantasi på en måde, så de får øje på mulighederne.

Fordelene ved sikre børnemøbler

Som forælder er det rart at kunne slappe af, når barnet anvender forskellige børnemøbler. Det handler om at kunne lade barnet lege frit, uden at du som forælder skal holde et konstant vågent øje med dem for at være sikker på, at intet går galt. Børnemøblerne i træ fra Wood To You er alle sikre ved brug. Du kan derfor med ro i både mave og sind vælge børnemøbler fra denne danske forhandler, hvis du ønsker at anskaffe børnemøbler.

Fælles for møblerne af træ fremstillet til børn er, at kanter og hjørner er afrundende, så de skarpe kanter fremstår blødere. Der er ingen små løse dele, som pludseligt brækker af. Sidst, men absolut ikke mindst, er børnemøblerne fremstillet utroligt robuste, så de tåler at blive brugt. De er netop fremstillet ved at tage højde for de behov, som børn måtte have.

Når barnet har mulighed for at være med på en fysisk aktiv måde

Et læringstårn er en måde for børn at være fysisk aktive. Når barnet håndterer et læringstårn, har det nemlig til hensigt at lade barnet flytte rundt med det på egen hånd. Det er typisk designet på en sådan måde, at barnet kan skubbe eller løfte læringstårnet. Eftersom det i mange tilfælde kan klappes sammen, fylder det heller ikke så meget.

Når læringstårnet er slået ud som en køkkenstol, er det muligt for barnet at være med ved køkkenetbordet, spisebordet eller andre steder på en fysisk aktiv måde. Det er en fantastik mulighed for at inddrage barnet meget mere, og så kan de endda selv være med ved at anvende deres læringstårn og anvende det ud fra alle fantasiens kundskaber.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]