Taverna Hellas

Taverna Hellas – En bid af Grækenland, lige midt i Vejle

Siden 2003 har Taverna Hellas med stor succes serveret græsk mad for Vejlenserne – og dette er ikke uden grund! Der er tale om en virkelig autentisk græsk oplevelse når du besøger restauranten, og de græske værdier skinner virkelig igennem.

Restaurantens ejer, Georgos, har tidligere drevet to restauranter på ferieøen Kos, så det er en græsk restauratør med erfaring. Taverna Hellas mission er at give Vejlenserne et indblik i det græske køkken. Dette gøres med fokus på høj kvalitet, gode vine og friske råvarer.

Det fokus har været med til at give Taverna Hellas deres gode omdømme.

Besøg den græske restaurant, og føl den unikke sydlandske stemning på egen krop!

Menukort

Restaurant Taverna Hellas i Vejle har som nævnt fokus på de gode råvarer. En del af råvarerne bliver derfor importeret direkte fra Grækenland for at sikre kvaliteten, og bevare autentiteten i madoplevelserne.

På menukortet finder du græske klassikere som gyros, mousaka og lammekølle. Derudover er der naturligvis rigeligt af græske kendinge, som feta og tzatziki. Du kan tage et nærmere kig på menukortet ved at klikke her.

Hvor ligger restaurant Taverna Hellas i Vejle?

Taverna Hellas har til huse i Midtpunktet i Vejle. Lige midt i byen, i hyggelige omgivelser, finder du restauranten. Mere præcist er adressen Nørregade 79, 7100 Vejle. Cirka 5 minutters gang fra Vejle Togstation. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af restauranten.

Taverna Hellas kan kontaktes på telefon 75 83 78 87.

Taverna Hellas Vejle åbningstider

Mandag:17:00-22:00
Tirsdag:17:00-22:00
Onsdag:17:00-22:00
Torsdag:17:00-22:00
Fredag:17:00-23:00
Lørdag:17:00-23:00
Søndag:LUKKET

 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg på den græske restaurant Taverna Hellas i Vejle. 

Er du på udkig efter flere restauranter?

Så fortvivl ej – Vejle bugner med gode restauranter.

Du kan finde vores oversigt og anbefalinger på denne side.