Restaurant Skyttehuset

Restaurant Skyttehuset i Vejle – gastronomi på højt niveau i de smukkeste omgivelser

Lige ned til vandkanten i Vejle Fjord finder du Restaurant Skyttehuset. Med fjorden på den ene side, og Vejles dyrehave på den anden side, er restaurantens beliggenhed blandt de smukkeste i hele landet.

Ud over de utrolige omgivelser, er det gastronomiske også et fokuspunkt for Restaurant Skyttehuset i Vejle. De benytter sig af lokale råvarer, der nøje bliver udvalgt efter sæson, og derfor er du sikker på et kvalitetsmåltid, når du ligger vejen forbi.

Så lyder god mad, kompetent betjening og udsigt ud over Vejle Fjord som noget der tiltaler dig? Så er restaurant Skyttehuset i Vejle helt sikkert et besøg værd!

Menukort:

På frokostkortet hos Restaurant Skyttehuset finder du danske frokostklassikere med et moderne pift. Du finder bl.a. stjerneskud, rejemadder, pariserbøf eller en god steak. Klik her for at se nærmere på frokostkortet.

Derudover åbner restauranten tit op for aftenarrangementer med et bestemt tema, f.eks. ”Asparges og Alsace” eller andet. Du kan læse mere om deres arrangementer på deres hjemmeside, som du finder ved at klikke her.

Hvor ligger restaurant Skyttehuset i Vejle?

Restaurant Skyttehuset ligger som sagt lige ned til Vejle Fjord – nærmere betegnet Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle. De kan kontaktes på telefon 75 72 72 75, eller email info@skyttehuset.dk.

Restaurant Skyttehuset Vejle åbningstider

Mandag:LUKKET
Tirsdag:11:00-16:00
Onsdag:11:00-16:00
Torsdag:11:00-16:00
Fredag:11:00-16:00
Lørdag:11:00-16:00
Søndag:11:00-16:00

Mere om restauranten

Siden 1859 har Vejle haft et Skyttehus. Det er løbende blevet udvidet, og har gennemgået flere renovationer. Stedet har en lang historie, og har bl.a. fungeret som et hemmeligt mødested kun for skytter, eller forsamlingshus for arbejderbevægelsen i 1950’erne, hvor der blev holdt 1. maj møder omkring det der senere skulle blive til en restaurant.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg på restaurant Skyttehuset i Vejle. 

Er du på udkig efter flere restauranter?

Så fortvivl ej – Vejle bugner med gode restauranter.

Du kan finde vores oversigt og anbefalinger på denne side.