Opgrader stolen med Sædehynder af ægte lammeskind

Trænger dine spisebordsstole til en lille opgradering? Eller har du en gammel stol stående, som godt kunne bruge en smule nyt liv, fordi du bare ikke kan nænne at smide den ud? Så skal du helt sikkert rette blikket imod sædehynderne fra NATURES Collection. Sædehynderne er lavet af naturlige materialer af forskellig slags af tårnhøj kvalitet. Dertil så kan hynderne tilbyde dig en fantastisk komfort, så du og din familie kan nyde hvert et måltid endnu mere. NATURES Collection arbejder udelukkende med naturlige materialer, hvilket er særligt kendetegnende for dem. Her får du et indblik i, hvordan du kan bruge NATURES Collections sædehynder af ægte lammeskind i dit hjem og nyde naturen helt tæt på.

Forskellige slags lammeskind

Sædehynderne af ægte lammeskind kommer i forskellige versioner, som kan bidrage med noget helt særligt og unikt til din indretning. Her introduceres du kort til de 3 typer lammeskind, der er tale om.

Lammeskind fra New Zealand

Lammeskindshynderne fra New Zealand har en tæt og dejlig blød pels. Denne hynde kommer i to udgaver: med langt hår og kortklippet krøllet hår. Så kan du vælge den sædehynde, der går bedst til formålet.

Denne type lammeskind findes også som moccasin. Det betyder, at pelsen er klippet ned til 12 mm.

Lammeskind fra Tibet

Lammeskindshynderne af tibetansk lammeskind har et karakteristisk look med proptrækkerkrøller. Vælg denne hynde i en frisk farve. Så er du garanteret fest og farver i hjemmet.

Lammeskind fra Island

Hvis du drømmer om et råt stykke natur, der virkelig bidrager med nordisk charme i hjemmet, så er det en islandsk lammeskindshynde, du skal gå efter. Pelsen er kraftig og vild, da hårene er rigtig lange.

Sædehynder til enhver smag

Sædehynderne af ægte lammeskind kommer altså i forskellige variationer. Det gælder både materialet, farve, form, hårlængder og størrelser. Derfor er der med stor sandsynlighed en lammeskindshynde, som passer helt perfekt til din stol, hvad end det er spisebordsstolene eller en stol i hjørnet i stuen.

Et bæredygtigt hjem

Vidste du, at NATURES Collection får deres lammeskind fra kødindustrien, hvor skindet er et typisk biprodukt til produktionen af kød? Lammeskindshynderne bidrager til at minimere ressourcespildet verden over, og du kan nu være med! Det er især en af grundene til, at du altid bør vælge et naturligt pelsprodukt fremfor et kunstigt!

På NATURES Collection kan du få meget mere information om deres naturlige lammeskindssædehynder, produktionen, valg af materialer og meget mere. Dyk ned i det pelsede univers og bliv inspireret til, hvordan du kan tage naturen med ind i hjemmet og få glæde af den varme pels og nordiske charme, som medfølger.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]